8.7.12

4 acords: Silvia Perez Cruz + Julio Manrique (****)




Qui ho dirigeix? 
Julio Manrique ha dirigit el cicle que ha comptat amb altres tres directors: David Selvas, Ramón Simó i Càrol López.

Qui l'interpreta? 
Aquests directors han fet una posada en escena especial i teatralitzada pels cantants Mürfila, Pastora, Bruno Oro i Sílvia Pérez Cruz.

De què va?
El cicle 4 acords que serveix per tancar l'exitosa temporada del Teatre Romea, la primera que dirigeix Julio Manrique, pretén ser una trobada entre directors d'escena i cantants d'èxit per barrejar aquests dos móns: la música i el teatre. Nosaltres vam estar ahir a la nit veient el 4rt acord, l'últim concert d'aquest cicle, protagonitzat per la gran Silvia Perez Cruz. A partir d'una selecció musical que l'artista proposava, el director teatralitzava la posada en escena i ho feia mitjançant els elements que creia oportuns i adients per a cada cançó. Manrique ha optat per fer un viatge, com una volta al món mitjançant el contestador de veu de Sílvia Perez Cruz per introduïr cada número.

És una recomanació d'"Escena 4.0"?
Absolutament. El que es va viure al Teatre Romea amb Silvia Perez Cruz va ser màgia pura. Un espectacle breu fet amb molt d'amor per la música i pel teatre. Teatre ple i teatre en peu ovacionant una delicada proposta de la mà de Manrique amb tres persones a escena: un guitarrista, una ballarina i ella. Tots tres en una perfecta sintonía, amb una sensibilitat i una delicadesa com poques vegades es veuen en escena. Cal destacar la proximitat de Silvia Perez Cruz amb el públic, parlant-nos de tu a tu, amb vergonya però amb potència, amb confiança i intimitat. Sens dubte cal que aquest cicle de concerts es torni a programa l'any vinent. Un cicle que, a més, estic convençut que ajuda a crear més espectadors teatrals.

Quines dues coses destaquem?
La complicitat entre la ballarina Natalie Labiano i Silvia Perez Cruz.
La justa utilització de recursos per part de Julio Manrique.

La frase de l'espectacle?
Volia cantar-li a algú a la cara, però no volia a un actor perquè no volia que parlés. Així que la idea d'una ballarina va ser perfecte

A quin teatre podem veure l'espectacle?
Al Teatre Romea.

Fins quin dia?
Fins el 22 de Juny de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada