27.1.12

Concha, yo lo que quiero es bailar! (***)



Qui ho dirigeix? 
Josep Maria Pou, és un text de Juan Carlos Rubio a partir del que la Concha els va explicar de la seva vida.

Qui l'interpreta? 
Concha Velasco i una banda de quatre músics encapçalada per Xavier Mestres.

De què va?
Concha Velasco en estat pur. És un espectacle autobiogràfic i d’homenatge a una carrera sobre els escenaris de més de 50 anys. Començant per la seva adolescència i el seu desig de voler ser artista (“Mamá, quiero ser artista...”) condueix l’espectacle fins l’actualitat passant per tots els seus treballs, la seva vida personal, les anècdotes més sonades, les cançons que l’han acompanyat i sobretot... el ball. Perquè ella, als seus 72 anys, el que vol és ballar.

És una recomanació d'"Escena 4.0"?
És una recomanació perquè emociona veure una artista de la seva edat i de la seva trajectòria deixant-se la pell dalt de l’escenari com si fos el primer dia i encomanant-te la il·lusió per la seva feina. Tot i que el guió és força irregular i té passatges repetitius o que aporten poc, el conjunt de l’espectacle fa que tothom en surti satisfet i aixecat de la seva cadira ballant la “Chica ye-ye” tan ben interpretada per la banda de músics que l’acompanyen en escena. Poques oportunitats més tindrem de veure una de les nostres dives en escena, així que no us la perdeu.

Quines dues coses destaquem?

·                     La vitalitat desbordant de Concha Velasco.
·                     Els arranjaments de Xavier Mestres a la cançó “Mamá, quiero ser artista”.

La frase de l'espectacle?
“Vivimos en una sociedad machista, porque cuando algo nos gusta descimos “esto es la poya!”, pero cuando algo nos disgusta decimos “esto es un coñazo!””

A quin teatre podem veure l'espectacle?
Al Teatre Goya.

Fins quin dia?
Fins el 5 de febrer de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada