27.1.12

Sé de un lugar (****)



Qui ho dirigeix? 
Iván Morales que també n’és el dramaturg.

Qui l'interpreta? 
Anna Alarcón i Xavi Sàez.

De què va?
A partir del “Trio en Mi Bemoll” de Eric Rohmer, Ivan Morales en fa una relectura i construeix un text on ens presenta dos personatges, una parella que s’ha separat. Ell sembla que no ho hagi superat i es recluta a casa, no surt per res, i ella aprofita la seva independència per viatjar, conèixer gent i tenir amants de qualsevol sexe. Ella, preocupada perquè Simó (ell) no surti de casa, li farà visites periòdiques per intentar mantenir una relació més enllà del que havien estat.

És una recomanació d'"Escena 4.0"?
Molt, molt recomanable. No us ho podeu perdre. “Sé de un lugar” té molts ingredients excel·lents i alguns que us sorprendran molt. Per començar es representa en un espai teatral no convencional, actualment utilitzen el que serà el futur bar de La Seca (on es representa) i hi recreen el pis d’ell, de Simó, on el públic passarem a ser part del mobiliari ja que estarem situats per tot l’espai. Ivan Morales fa una genial relectura de Rohmer i contemporanitza el text creant uns diàlegs àgils, quotidians i penetrants que construeixen dos personatges molt ben definits i magníficament interpretats pels dos actors. Un esdeveniment únic a la ciutat de Barcelona que ha de ser parada obligada per a tothom.

Quines dues coses destaquem?

·                     La integració del públic en l’espai.
·                     La complicitat entre els dos actors.

La frase de l'espectacle?
“Portes noséquants dies sense sortir de casa i l’únic que has fet és veure el programa aquest de tronistes i pretendents?”

A quin teatre podem veure l'espectacle?
A la Seca – Brossa Espai Escènic.

Fins quin dia?
De dimecres a divendres fins el 24 de febrer de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada