25.3.12

Campanades de Boda (*****)



Qui ho dirigeix? 
Jordi Millan.

Qui l'interpreta? 
Mont Plans, Jaume Baucis, Xavi Tena, Toni Torres, Annabel Totusaus, Maria Garrido, Meritxell Duró, Bernat Cot, Babeth Ripoll, Montse Amat, Oriol Burés i Jordi Milán.

De què va?
Campanades de Boda” és el nou i esperat espectacle de “La Cubana”. El títol ens dona totes les pistes, i l'espectacle és això. Què passa des que s'anuncía una boda fins que se celebra? Com són els nervis abans, durant, i després de la cerimònia? Però serà una boda prou peculiar, l'hauràn de fer via videoconferència ja que el nuvi viu a la Índia i la núvia a Barcelona. Milers de personatges embolicaràn la troca i, evidentment, la tuna.

És una recomanació d'"Escena 4.0"?
Absolutament. És el millor espectacle còmic que hi ha actualment a la cartellera. Un espectacle que desprèn amor pel teatre per tots els racons. Recorrent a la nostàlgia dels capítols de “Les Teresines” ens presenten una primera part on no trenquen la quarta paret i presenten els personatges principals. L'exquisita segona part, al més pur estil “La Cubana” tanca un engranatge perfecte. Cada detall cuidat, cada segon estudiat, un espectacle rodó que ens torna la millor Cubana a cavall entre “Cegada de amor” i “Cómeme el coco, negro”.

Quines dues coses destaquem?
La monumentalitat de l'escenografia.
El retrat acurat dels personatges.

La frase de l'espectacle?
La tunaaaa!!!!

A quin teatre podem veure l'espectacle?
Al Teatre Tívoli.

Fins quin dia?
Fins el 13 de maig de 2012 (de moment).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada